Bajden pozdravio reforme u Srbiji

Izvor: VOA, 06.Okt.2014, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajden pozdravio reforme u Srbiji

Potpredsednik SAD Džozef Bajden je, u današnjem telefonskom razgovoru, čestitao premijeru Srbije Aleksandru Vučiću na njegovoj usredsređenosti na ekonomske reforme i poboljšanju poslovne klime

Kako je saopšteno iz Bijele kuće, Bajden i Vučić razgovorali su o načinima za jačanje političke i ekonomske bilateralne saradnje dvije zemlje, kao i o regionalnim političkim kretanjima u jugoistočnoj Evropi.

Iz kabineta premijera Srbije je saopšteno da je Vućić >> Pročitaj celu vest na sajtu VOA << tokom razgovora rekao da je Srbija posvećena svom evropskom putu i da će, voljom svojih građana, pristupiti teškim ekonomskim reformama, sa ciljem da bude uspešna i moderna zemlja.

Bajden i Vučić su razmenili mišljenja i o globalnim političkim i ekonomskim tokovima, navodi se u saopštenju.

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Bajden pozdravio posvećenost Vučića reformama

Izvor: Politika, 06.Okt.2014

VAŠINGTON/BEOGRAD – Američki potpredsednik Džo Bajden danas je čestitao premijeru Srbije Aleksandru Vučiću na njegovoj posvećenosti ekonomskim reformama i unapređenju poslovne klime, saopštila je Bela kuća...Bajden i Vučić su razgovarali o unapređenju bilateralnih odnosa, kao i o političkoj...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.