Zvezdini navijači skandirali: Sad si uzo trofej Simone!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Maj.2016, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdini navijači skandirali: Sad si uz'o trofej Simone!

"Mislim da smo napravili sjajnu stvar time što smo odbranili trofej", poručio je reprezentativac Srbije

„Sad si uz'o trofej Simone, Simone, Simoneee“, orilo se sa tribina Sportskog centra Pinki u Sremskoj Mitrovici onog trenutka kada se začuo poslednji zvuk sirene i označio da je Crvena zvezda po drugi put uzastopno osvojila titulu prvaka Jadranske lige. Umeli su navijači kluba sa Malog Kalemegdana da prepoznaju veliki trud koji je uložio reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Srbije ove sezone, ali i veliki doprinos koji je imao u kompletnoj finalnoj seriji.

Njegove trojke, zakucavanja i dobra odbrana usporili su Megu do te mere da nije mogao da pruži adekvatan odgovor, a zajedno sa ostatkom tima ispisao je nove stranice klupske istorije.

"Mislim da smo napravili sjajnu stvar time što smo odbranili trofej, ali moram da čestitam Megi na izvanrednoj sezoni koju je dosad imala, nadam se da će tako i ostati do kraja takmičarske godine. Mislim da smo zaslužili ovaj uspeh, jer nije bilo nimalo lako da do njega dođemo. Znate koliko smo problema imali sa povređenim igračima pre i tokom sezone, ali uspeli smo sve to da iznesemo na pravi način. Ušli smo među osam najboljih u Evropi, sada osvojili pehar, a kada bismo uspeli da odbranimo i srpsku titulu, bila bi ovo neverovatna sezona", rekao je Simonović nekoliko trenutaka pošto je slavlje počelo, a potom kratko prokomentarisao i navijačko skandiranje sa tribina:

"Navijači su sjajni, neverovatni stvarno. Bodrili su nas jako tokom cele sezone i iskreno drago mi je zbog te pesme".

Nemanja Dangubić je uspeo da se oporavi od nezgodne povrede skočnog zgloba na vreme i saigračima pruži podršku u trećoj utakmici, koja je odlučila šampiona. Naravno - bio je presrećan zbog velikog uspeha.

"Uspeli smo da dođemo do cilja koji smo zacrtali na početku sezone i osvojili titulu. Nije bilo nimalo lako. Čestitam i Megi na sjajnoj sezoni i borbi u finalu. Mi ćemo sada malo da proslavimo, a onda moramo da se vratimo u ritam jer nas već za vikend čeka Superliga".

Ključ kompletne serije video je u Zvezdinoj kvalitetnoj odbrani.

"Uspeli smo da iskontrolišemo Megin kvalitetni napad našom neverovatnom odbranom. Iskreno mislim da nam je ta odbrana i donela titulu", zaključio je Dangubić u kratkom obraćanju na samom parketu.

Crveno-beli sada će malo predahnuti, a onda započeti i ekspresne pripreme za start Superlige Srbije. U prvom kolu Zvezda dočekuje Tamiš u dvorani „Aleksandar Nikolić“, a utakmica se igra od 19 časova.

(FOTO: MOZZART Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.