Zvezda zelena za Evropu!

Izvor: NaDlanu.com, 19.Avg.2011, 05:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda "zelena" za Evropu!

U prvoj utakmici poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, Crvena zvezda je izgubila večeras u Beogradu od francuskog prvoligaša Rena rezultatom 2:1 (1:1) i tako šanse da zaigra u tom evropskom takmičenju svela na minimum.

Pred skoro 55.000 navijača, crveno-beli su u utakmicu ušli veoma angažovano i ambiciozno. Francuski fudbaleri bili su impresionirani atmosferom i u prvih dvadesetak minuta imali su dosta problema da zaustave napade Crvene zvezde.Velika incijativa >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << domaćina krunisana je u 17. minutu, kada je Manžan u svom šesnaestercu igrao rukom, a arbitar dosudio jedanaesterac, koji je Kadu sigurno realizovao.Tek posle primljenog gola, fudbaleri Rena su ambicioznije krenuli prema golu Bajkovića. U dva-tri navrata su opasno zapretili, da bi u 42. minutu demonstrirali svoje najjače oružje - kontranapad. Posle izvanredne asistencije Dalme, Pitroipa je izbio sam ispred golmana Crvene zvezde i rutinski ga savladao.U drugom poluvremenu Ren je bio dosta opasniji nego u prvih 45 minuta. Francuzi su odbranu postavili dosta visoko, gotovo na centru, i fudbaleri Crvene zvezde nisu se najbolje snašli.Odluka je pala u 75. minutu, kada je Montanja iskoristio loše postavljanje odbrambenih igrača crveno-belih. Ostao je sam na ivici šesnaesterca, niko nije izašao u blok, nesmetano je šutirao i pogodio nebranjeni ugao gola Crvene zvezde.Do kraja susreta Crvena zvezda je krenula u stihijske napade i imala je nekoliko poluprilika, ali je mogla daprimi i treći pogodak, kada je u odličnoj šansi još jednom Montanja.Revanš je na programu narednog četvrtka u Francuskoj.Crvena zvezda: Bajković, Mikić, Ćosić, Vilotić, Tošić, Kovačević, Kadu, Dimitrijević, Lazović, Borha, Kaluđerović.Ren: Kostil, Danze, Mavinga, Boje, Mangan, Tetej, Pažo, Dalma, Fere, Bukari, Pitroipa.(FoNet)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crno-beli izboriili remi u Irskoj

Izvor: NaDlanu.com, 19.Avg.2011

U prvoj utakmici poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, Partizan je večeras u Dablinu odigrao 1:1 (1:0) protiv prvaka Irske Šamroka i tako stekao dobre šanse da i ove godine zaigra u evropskom takmičenju. ..Očekivalo se da će prvak Srbije već u ovoj utakmici uspeti da obezbedi prednost,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Partizan bez nauka, Zvezda bez protivotrova

Izvor: Politika, 19.Avg.2011

„Crno-beli” skupo platili zbog čuvanja rezultata u Genku, ali su u Dablinu to ponovili. – „Crveno-beli” igrali svoju igru protiv Rena, međutim, i ovog puta nisu imali lek kad ih protivnik „ujede”..Na pretposlednjem koraku ka Ligi Evrope u fudbalu naši timovi su posrnuli. Partizan se,...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.