Zvezda umalo od gotovog da napravi veresiju: Miler skratio muke

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jan.2016, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda umalo od gotovog da napravi veresiju: Miler skratio muke

Posle tri vezana poraza u ABA i Evroligi, crveno-beli su slavili. Branilac titule pobedio je Olimpiju 77:69 u Ljubljani, u 19. kolu regionalnog takmičenja.

Četa Dejana Radonjića revanširala se Slovencima za poraz u prvom delu sezone u "Pioniru". Crveno-beli nisu blistlai, mučili su se do 27. minuta, a onda za samo tri minuta, sa pet trojki iz isto toliko pokušaja, uspeli da slome otpor domaćina u "Stožicama". >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Zvezda se odvojila na 15 razlike - 66:51.

Kada se mislilo da je tu kraj - usledila je nova drama. U finišu - opuštanje Zvezde, domaćin pravi seriju 12:0, stiže na 67:71, dva minuta pre kraja, ali crveno-beli uspevaju da sačuvaju prednost i prekinu seriju poraza u 2016. Odlučujuća je bila trojka Kvinsija Milera, minut pre kraja, za 67:74.

Najefikansiji igrač utakmice bio je Amerikanac Kvinsi Miler, koji je postigao 25 poena. Cirbes je ubacio 15, a Kinsi 9. Kod Olimpije jedini dvocifreni bili su srpski internacionalci Sava Lešić sa 16 i Zagorac sa 11 poena.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

ABA JTD: Zvezda se ponovo kockala, ali je uspela da preživi nalet Olimpije (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Jan.2016

U jednom od derbija 19. kola ABA j.t.d. lige Crvena zvezda je savladala Olimpiju u Ljubljani rezultatom 77:69 (16:23, 24:13, 24:15, 13:18). . . Još je navijačima Crvene zvezde u lošem sećanju prva utakmica ove dve ekipe u šestom kolu ABA j.t.d. lige. Tada su crveno-beli poraženi posle gotovo dve...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.