Zvezda se pozdravila sa pola tima

Izvor: RTS, 01.Avg.2014, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda se pozdravila sa "pola" tima

KK Crvena zvezda putem saopštenja na svom sajtu oprostila se od šest igrača kojima su istekli ugovori. Klub sa Malog Kalemegdana napuštaju, ili su već napustili, Marko Simonović, Raško Katić, Demarkus Nelson, Tadija Dragićević, Oleksandr Lipovij i Ivan Radenović.

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da su igračima Marku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Simonoviću, Rašku Katiću, Demarkusu Nelsonu, Ivanu Radenoviću, Tadiji Dragićeviću i Oleksandru Lipoviju na kraju prošle sezone istekli ugovori čime je sa njima okončana saradnja.

Zvezda se u saopštenju na svom sajtu zahvalila toj šestorici igrača na "profesionalnom odnosu, velikom zalaganju i uspesima koje je klub postigao prošle sezone".

Crveno-beli su prošle sezone prvi put u svojoj istoriji odbranili trofej u Kupu i prvi put su osvojili prvo mesto na kraju ligaškog dela regionalnog takmičenja.

Zvezda je ostvarila najviše pobeda u jednoj sezoni u svojoj istoriji (50) i posle 16 godina uspela je da se plasira u polufinale jednog evropskog takmičenja (Evrokup).

Košarkaši Crvene zvezde će se okupiti 10. avgusta povodom početka priprema za predstojeću sezonu. Tog dana će se obaviti testiranja i lekarski pregledi, a dan kasnije će početi treninzi.

Ekipa će 15. avgusta otići na pripreme na Zlatibor.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda okončala saradnju sa šestoricom igrača!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Avg.2014

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da su igračima Marku Simonoviću, Rašku Katiću, Demarkusu Nelsonu, Ivanu Radenoviću, Tadiji Dragićeviću i Oleksandru Lipoviju na kraju prošle sezone istekli ugovori čime je sa njima okončana saradnja. ..Napustio Zvezdu: Raško Katić.. ..Zvezda...

Nastavak na Vesti-online.com...

Zvezdu, pored Nelsona, napustila još petorica

Izvor: Akter, 01.Avg.2014

Košarkaški klub Crvena zvezda odlučio je da ne produži ugovore petorici igrača iz prošlosezonske ekipe, među kojima su kapiten Marko Simonović i Ivan Radenović..Klub se zahvalio na doprinosu i profesionalnom odnosu koji su imali Raško Katić, Tadija Dragićević, Aleksandar Lipovij, Radenović,...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.