Izvor: TvojPortal.com, 11.Feb.2012, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda savladala bugarskog šampiona

Izvor. vesti online
Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su prvu pobedu na pripremama u Turskoj, pošto su savladali ekipu Liteska, aktuelnog prvaka Bugarske rezultatom 2:1.



Zvezdu je vođstvo doveo Borha u 35. minutu, a izjednačio je Todorov iz penala u 43. minutu. Konačan rezultat postavio je Luka Milunović u 67. minutu meča.

Zvezda je od početka meča imala inicijativu i nekoliko puta je ugrozila gol rivala, ali mreža Liteksa je mirovala >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << do 35. minuta. Lazović je proigrao Kadua koji je uposlio Borhu, a Kolumbijac je uspeo da savlada golmana Pirgova udarcem sa 10 metara.

U samoj završnici prvog poluvremena Mladenović je skrivio jedanaesterac, a Todorov je penal pretvorio u izjednačenje za ekipu trenera Hrista Stoičkova.

I u drugom delu igre Zvezda je duže držala loptu u nogama, a ključni trenutak dogodio se u 67. minutu, kada je golman bugarskog tima nespretno reagovao i ispucanom loptom pogodio Milunovića od kojeg se odbila u praznu mrežu.
Opsirnije procitajte na ovom linku.

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na TvojPortal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barsa klupski prvak sveta

Izvor: TvojPortal.com, 11.Feb.2012

Izvor:pressonline. Fudbaleri Barselone novi su klupski prvaci sveta, jer su u finalu pobedili braziliski Santos 4:0 (3:0)..Španski tim poveo je u 17. minutu preko Lionela Mesija, koji je iskoristio fantastičnu asistenciju Ćavija. .. . Samo sedam minuta kasnije evropski prvak je udvostručio prednost,...

Nastavak na TvojPortal.com...

EP: Srbija poražena od Rusije u četvrtfinalu

Izvor: TvojPortal.com, 11.Feb.2012

Izvor: vesti online. Futsal reprezentacija Srbije izgubila je od Rusije sa 2:1 (0:0) u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Hrvatskoj.... . Srpski tim je poveo u 25. minutu preko Vladimira Milosavca, ali su Rusi do kraja uspeli da preokrenu golovima Fukina u 28. i Pule u 34. minutu.. .Za plasman u...

Nastavak na TvojPortal.com...

Prva pobeda Vojvodine, igrao Apija

Izvor: B92, 11.Feb.2012

Fudbaleri Vojvodine zabeležili su prvu pobedu na priprema u turskoj Antaliji pošto su sa 2:0 (2:0) pobedili mađarsku ekipu Diožđer...Prvi gol na meču postigao je Ljubinković u 33. minutu udarcem sa bele tačke. Devet minuta kasnije konačan rezultat postavio je povratnik Aleksandar Katai...Vojvodina...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.