Zvezda protutnjala i kroz Zadar

Izvor: RTS, 27.Okt.2014, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda protutnjala i kroz Zadar

Košarkaši Crvene zvezde nastavili su pobedničku seriju u ABA ligi, pošto su u Zadru pobedili istoimenu ekipu sa 79:63. Najefikasniji u redovima crveno-belih bio je kapiten Luka Mitrović sa 16 poena.

Crveno-beli košarkaši pobedili su ekipu Zadra u gostima rezultatom 63:79, u petom kolu ABA lige.

Pet mečeva - pet pobeda. To je bilans košarkaša Crvene zvezde posle isto toliko kola u regionalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << takmičenju.

Poslednja "žrtva" ekipe Dejana Radonjića bio je Zadar, koji je u svom domu "Krešimir Ćosić" savladan rezultatom 63:79.

Lideri regionalnog takmičenja od samog starta pokazali da su u Zadar došli po pobedu.

Sjajnu rolu u prvom poluvremenu imao je kapiten Luka Mitrović, koji je radio bukvalno sve na parketu - poentirao, skakao, asistirao, igrao sjajnu odbranu.

Uz uvek dominantnog Marjanovića, rastrčanog Kalinića i ponovo razigranog Vilijamsa, crveno-beli su nametnuli svoj ritam i držali ga do samog kraja.

Otpor domaćih je definitivno slomljen u trećoj deonici, kada se razigrao i Čarls Dženkins, pogodivši nekoliko šuteva sa distance.

Na kraju, 63:79 za crveno-bele, koji su uz Budućnost, zadržali oreol nepobedivosti na Jadranu.

Najefikasniji u redovima Zvezde bili su Mitrović sa 16, Dženkins i Kalinić sa 14 poena. Boban Marjanović zabeležio je 7 poena i deset skokova.

Kod domaćina bolji od ostalih bio je Kraljević sa 14 koševa.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda protutnjala i kroz Zadar

Izvor: BanjalukaLive.com, 27.Okt.2014

Košarkaši Crvene zvezde nastavili su pobjedničku seriju u ABA ligi, pošto su u Zadru pobijedili istoimenu ekipu sa 79:63. Lideri regionalnog takmičenja od samog starta pokazali da su u Zadar došli po pobedu. Sjajnu rolu u prvom poluvremenu imao je kapiten Luka Mitrović, koji je radio bukvalno...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.