Zvezda protiv Radničkog brani prvi od tri trofeja (18 – RTS 2)

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Okt.2013, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda protiv Radničkog brani prvi od tri trofeja (18 – RTS 2)

Ponosni su u Crvenoj zvezdi na četvoricu prvotimaca (i jednog člana stručnog štaba), koji su pre dva dana, iz Brazila, doneli srebrnu medalju sa Svetskog prvenstva do 23 godine.
(FOTO: N. Negovanović)
Sada će Dušan Petković, Filip Stoilović, Vuk Milutinović i Lazar Koprivica opet navući dres svog kluba, a Tomislav Kukanjac zauzeti mesto na klupi i pokušati sa ostalim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << članovima šampionskog tima da odbrane prvi od tri osvojena trofeja u sezoni 2012/13, namenjen pobedniku Super kupa.
Bez obzira na sve, očekujem dobar meč protiv Radničkog i verujem u našu pobedu. Tim iz Kragujevca nam je nepoznanica, jer su u odnosu na prošlu sezonu, u mnogome promenili sastav. I mi smo imali promena u timu, ali ne baš toliko, tako da oni znaju šta od nas mogu da očekuju – kaže Dušan Petković, novi kapiten crveno-belih, od koga se očekuje da bude „udarna igla” osvajača „triple krune”.
O čestim odsustvovanjima sa priprema i treninga, o činjenici da su tek u utorak doputovali iz Brazila, Petković ne želi mnogo da govori:
To bi mogao da nam predstavlja mali problem, ali nećemo sad da tražimo bilo kakav alibi pred meč sa Radničkim.
Kao finalisti Kupa, odbojkaši Radničkog dobili su šansu da se na početku nove sezone bore za trofej Superkupa Srbije.
Meč protiv Crvene zvezde, ogroman je izazov za pulene Dejana Matića, koji u ovaj susret ulaze sa ulogom autsajdera.
Lazar Ćirović (21) je već četvrtu godinu član Radničkog i u ovoj sezoni poneće epitet jednog od nosilaca igre.
Šansu da osvojite prvi domaći trofej ove sezone imate protiv Crvene zvezde?
Uz neko maksimalno zalaganje i dobru atmosferu, mogli bi da napravimo iznenađenje, iako je Zvezda favorit. Mislim da su naše šanse nešto veće od minimalnih!

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

SUPER KUP: Crvena zvezda odbranila trofej (FOTO)

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Okt.2013

Crvena zvezda Radnički KG 3:2 (25:21, 25:23, 21:25, 21:25, 15:7) . Dvorana: “Šumice”. Gledalaca: 200. Sudije: I. Lazarević (Šabac), B. Kolarević (Novi Sad). Trajanje meča: 129 minuta.. CRVENA ZVEZDA: Okolić 5, Stoilović 12, Koprivica 15, Milutinović 3, Petković 34, Buculjević 6, Vujić,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.