Zvezda protiv Cibone  za nastavak serije

Izvor: RTS, 30.Nov.2015, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda protiv Cibone za nastavak serije

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Cibonu u poslednjoj utakmici 12. kola regionalne lige. Meč u hali Pionir počinje u 21 čas.

Posle velike pobede nad Realom iz Madrida u Evroligi, crveno-beli igraju važnu utakmicu protiv Cibone u ABA ligi. Imperativ pobede je pred obe ekipe, Zvezdi za povratak u sam vrh tabele, a gostima za beg >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa dna.
Crvena zvezda je favorit na ovom meču, ali to treba dokazati i na parketu. Crveno-beli su u ritmu od dve utakmice nedeljno što dodatno utiče na iscrpljenost ekipe. Međutim, u ovaj meč šampion ulazi sa željom da nastavi pobedničku seriju pred odlučujuće duele u borbi za plasman u Top 16 fazu Evrolige.
Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da ekipa ima veliku obavezu da pobedi Cibonu u ABA ligi i pored velikog umora.
"U goste nam dolazi klub sa izuzetno bogatom istorijom. Nakon osvajanja ABA lige ušao je u fazu stabilizacije. Cibona je u ovu sezonu ušla sa timom koji očigledno nije mogao da odgovori željama i ambicijama. Ipak, sada u totalno drugačijem ambijentu nam dolazi jer je napravljen niz promena koje su pozitivno uticale na tim i podigle njegov kvalitet", rekao je Radonjić. On je poručio da bi se Zagrepčani sigurno borili za vrh tabele da su sa aktuelnim sastavom počeli sezonu.
Susret između Zvezde i Cibone igra se u hali Pionir s početkom u 21.00 čas.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda lako sa Cibonom za 9-3

Izvor: B92, 30.Nov.2015

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju od 21h zagrebačku Cibonu u derbiju i poslednjem meču 12. kola ABA lige. Rez: 61:45...Zvezda u ovaj duel ulazi posle istorijske pobede nad Real Madridom u petak u Evroligi, ali dva od tri poraza ove sezone u ABA ligi crveno-beli su doživeli posle trijumfa u Evropi...Zvezda...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.