Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Dec.2010, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda preko Zagreba do četvrte pobede u sezoni

BEOGRAD -

Košarkaši Crvene zvezde savladali su u Beogradu ekipu Zagreba sa 89:82 (20:21, 21:19, 24:21, 24:21), u 13. kolu Jadranske lige.

Zvezdu je do četvrte pobede u sezoni predvodio trio Amerikanaca. Rikardo Marš je postigao 21 poen, a imao je i osam skokova. Džamar Jang je ubacio 19 poena, a Entoni Majls 18 uz sedam skokova.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Krunoslav Simon sa 29 poena. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Luka Drinčić je dodao 17 poena za Zagreb, a Damir Rančić još 16.

Olimpija je u prvoj utakmici večeri u Kragujevcu savladala Radnički sa 93:74 i devetom pobedom se osamila na čelu tabele.

Pobedu manje imaju Široki, koji je sinoć savladao Zadar sa 80:74, i Budućnost, koja će u nedelju gostovati češkom Nimburku.

Vršački Hemofarm u nedelju će gostovati kod Krke, dok će branilac titule prvaka, Partizan, u utorak putovati u Zagreb na megdan Ciboni.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uvalin: Nadam se da smo navijačima bar malo vratili za silno nerviranje

Izvor: Blic, 25.Dec.2010

Trener Crvene zvezde Mihajlo Uvalin izjavio je da je publika bila ključan faktor koji je ekipi dao krila u pobedi nad koarkašima Zagreba rezultatom 89:82 u 13. kolu NLB lige...Zvezda je u duelu sa gostima iz hrvatske prestonice upisala četvrtu pobedu na dosadašnjih 13 mečeva, a trener Mihajlo Uvalin...

Nastavak na Blic...

Uvalin: Mislite o nama...

Izvor: S media, 25.Dec.2010

Nakon večerašnje pobede nad Zagrebom u 13. kolu NLB lige, trener Crvene zvezde, Mihailo Uvalin, zahvalio se navijačima na velikoj podršci...Zvezda je protiv "mrava" upisala četvrtu pobedu u sezoni, a Uvalin želi da njegova ekipa, naročito na svom terenu, stekne respekt kod protivnika...Jovanović:...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.