Zvezda i Gasprom proširili saradnju

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Apr.2012, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda i Gasprom proširili saradnju

Sportsko društvo Crvena zvezda, fudbalski klub i kompanija Gasprom potpisali su Memorandum o namerama proširenja saradnje, što je prvi korak prema potpisivanju novog finansijski povoljnijeg sponzorskog ugovora.
Ugovor su potpisali predsednik SD Petar Škundrić, prvi čovek fudbalskog kluba Vladan Luk i generalni direktor Gasproma Kiril Kravčenko.
Konferenciji za medije na stadionu Crvene zvezde prisustvovali su potpredsednik Vlade Ivica Dačić, ministri Oliver Dulić i Nebojša Ćirić, predsednik Skupštine grada Aleksandar Antić, generalni direktor kompanije „Telekom SrbijeBranko Radujko, kao i trener Robert Prosinečki sa igračima prvog tima.
Predsednik SD Crvena zvezda Petar Škundrić rekao je da je ovim potezom napravljen iskorak u stvaranju boljih uslova za rad fudbalskog kluba:
Bez jakog fudbalskog kluba i onog što je on stvarao kroz istoriju, nema ni jake Zvezdine porodice. Naše sportsko društvo je najbrojnije u Srbiji i ovom delu Evrope i predstavlja najbolji brend naše sportske kulture. Gasprom je to kao društveno odgovorna kompanija prepoznao i zajedno smo došli do zaključka da je potrebno da još više podrže klub.
Prema Škundrićevim rečima novi ugovor znači i nove obaveze za crveno–bele fudbalere, a to znači da se očekuje osvajanje Kupa, a u budućnosti i šampionske titule. On je najavio i veću finansijsku pomoć kompanije „Telekom Srbija”.
Generalni direktor Gasproma Kiril Kravčenko istakao je da se potpisivanje novog ugovora očekuje do kraja maja. Sponzorski ugovor između Crvene zvezde i Gasproma potpisan je 2010. godine i važi do jula. 2015. godine.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda i Gasprom potpisali dogovor o proširenju saradnje

Izvor: Blic, 27.Apr.2012

Sportsko društvo Crvena zvezda, fudbalski klub Crvena zvezda i kompanija Gasprom potpisali su Memorandum o namerama proširenja saradnje, što je prvi korak prema potpisivanju novog, finansijski povoljnijeg sponzorskog ugovora...Ugovor su potpisali predsednik Sportskog društva Petar Škundrić, prvi...

Nastavak na Blic...

Zvezda i Gasprom proširuju saradnju

Izvor: B92, 27.Apr.2012

Sportsko društvo Crvena zvezda, fudbalski klub Crvena zvezda i kompanija Gasprom potpisali su Memorandum o namerama proširenja saradnje...To je prvi korak prema potpisivanju novog finansijski povoljnijeg sponzorskog ugovora...Ugovor su potpisali predsednik Sportskog društva Petar Škundrić, prvi...

Nastavak na B92...

Zvezda i Gaspromnjeft potpisali memorandum o široj saradnji

Izvor: Vesti-online.com, 27.Apr.2012

Crvena zvezda i kompanija Gaspromnjeft potpisali su danas memorandum "o namerama proširenju saradnje" i najavili su da će do kraja maja potpisati ugovor kojim se povećava finansijska pomoć kompanije tom fudbalskom klubu.

Nastavak na Vesti-online.com...

Zvezda i Gaspromnjeft potpisali memorandum

Izvor: Vesti-online.com, 27.Apr.2012

Crvena zvezda i kompanija Gaspromnjeft potpisali su danas memorandum "o namerama proširenju saradnje" i najavili su da će do kraja maja potpisati ugovor kojim se povećava finansijska pomoć kompanije tom fudbalskom klubu...Memorandum su u Beogradu potpisali predsednik Sportskog društva Crvena zvezda...

Nastavak na Vesti-online.com...

Zvezda i Gasprom potpisali, više para stiže na Marakanu

Izvor: TvojPortal.com, 28.Apr.2012, 11:53

Izvor: pressonline. Sportsko društvo Crvena zvezda, fudbalski klub Crvena zvezda i kompanija Gasprom potpisali su danas Memorandum o namerama proširenja saradnje, što je prvi korak prema potpisivanju novog finansijski povoljnijeg sponzorskog ugovora.Ugovor su potpisali predsednik Sportskog društva...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.