Zvezda dovela i trećeg igrača Partizana

Izvor: Press, 17.Sep.2014, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dovela i trećeg igrača Partizana

Rackov je treći igrač Partizana, koji je ovog leta prešao u redove večitog rivala. Pre njega to su učinili Dimitrije Obradović i Nikola Tomašević.

Novi vaterpolista Zvezde rođen je 1989. godine, može da igra na levoj i desnoj stani i završio je američki koledž Berkli.

Krajem 2011. godine je došao u Partizan sa kojim je osvojio titulu prvaka Srbije i nacionalni kup.

Crvena zvezda je objavila i da je se u klub vratio doskorašnji igrač Singidunuma Ðorđe Bijelić, koji je potpisao jednogodišnji ugovor.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Zvezda dovela igrača Partizana!

Izvor: Telegraf.rs, 17.Sep.2014

Doskorašnji vaterpolista Partizana Ivan Rackov potpisao je jednogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, saopštili su danas crveno-beli...Rackov je treći igrač Partizana, koji je ovog leta prešao u redove večitog rivala. Pre njega to su učinili Dimitrije Obradović i Nikola Tomašević...Novi vaterpolista...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.