Zlato za Dostanićevu na Evropskom prvenstvu!

Izvor: N1 televizija, 25.Jun.2017, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlato za Dostanićevu na Evropskom prvenstvu!

Srpska juniorka Marija Dostanić osvojila je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u kajaku i kanu sprintu u Beogradu.

Prošlogodišnja vicešampionka ‚Starog kontinenta‘ je titulu u jednosedu na 500 metara osvojila pobedivši u A finalu na Adi Ciganliji u vremenu id 1:58.628 minuta.

Srebrna medalja pripala je Sofi Kinclovoj iz Češke, koja je imala više od pola sekunde zaostatka, dok se za bronzu izborila Alina Svita iz Belorusije u vremenu od 2:00.028 minuta.

Mariju poslednjeg dana šampionata očekuje i trka u jednosedu na 200 metara koja se vesla u 15.35.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Zlato i za srpske kanuistkinje!

Izvor: N1 televizija, 25.Jun.2017

Srpske kanuistkinje osvojile su novu zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u kajaku i kanu sprintu na Adi Ciganliji...Srpske juniorke Nikolina Mijušković i Nikolina Milić trijumfovale su u kanuu dvokleku na 200 metara i do zlatne medalje su stigle ubedljivo pošto su trku izveslale za 47.320 sekundi,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.