Ziki i Lodra, korak dalje

Izvor: RTS, 27.Jun.2011, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ziki i Lodra, korak dalje

Nakon pobede u prvom kolu Nenad Zimonjić i Mikael Lodra uspešno su prebrodili i drugu prepreku. Savladani su Deverman i Nišikori sa maksimalnih 3:0. Naredni protivnici su Bol i Gonzales.

Nenad Zimonjić i Mikael Lodra bez većih problema su savladali Somdeva Devarmana iz Indije i Keija Nišikorija iz Japana sa 3:0 u setovima (6:3, 6:4, 7:6). Oni će se u naredmom meču sastati sa Karstenom Bolom iz Australije i Santjagom Gonzalesom iz Meksika.

Protivnici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su pružili otpor, ali je iskustvo bilo na strani Zimonjića i Lodre. Bez većih problema neutralisani su napadi protivnika i na kraju su zasluženo slavili.

Neizvesno je bilo jedino u trećem setu, kada je do izražaja došao umor Lodre. Ovaj deo meča rešen je u taj-brejku i Zimonjić i Lodra su tako obezbedili maksimalnu pobedu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zimonjić i Ljodra u trećem kolu dubla

Izvor: Studio B, 27.Jun.2011

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Francuz Majkl Ljodra plasirali su se u treće kolo dubla na Vimbldonu, pošto su pobedili Somdeva Devarmana iz Indije i Keija Nišikorija iz Japana sa 3:0 u setovima (6:3, 6:4, 7:6). ..Oni će se u naredmom meču sastati sa Karstenom Bolom iz Australije i Santjagom Gonzalesom...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.