Zidanova suspenzija suspendovana, legenda može da vodi Kastilju

Izvor: MozzartSport.com, 21.Nov.2014, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidanova suspenzija suspendovana, legenda može da vodi Kastilju

Žalba Real Madrida je uspela, Francuz bar privremeno oslobođen kazne

Španska fudbalska federacija, odlučila je da ne progleda kroz prste jednom od najvećih fudbalera svih vremena, Zinedinu Zidanu, koji nije imao potrebnu licencu da bi predvodio tim u Segundi B. Francuz je tada dobio suspenziju dugu tri meseca. Real Madrid se naravno žalio na odluku Španske federacije, koja koliko god da je „po protokolu” nema previše smisla. Žalba je prošla, a Zidan će >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ekipu voditi već protiv Tudeljana.

Naime Zidan je vlasnik „C” licence, a propisi kažu da je neophodna „A”. Real je zbog toga zaposlio Santjaga Sančeza da bude na klupi pored Zidana, kako bi sve funkcionisalo kako treba, međutim to očgledno ne prolazi u Španiji.

U odbranu Zidana je stao i njegov „neprijatelj”, Marko Materaci koji je postavio logično pitanje: „Kada si šampion kao što je to Zidan, ne treba ti nikakva licenca kako bi radio kao trener. Ako uz to, imaš iza sebe i 25 godina karijere, šta će ti diploma”?

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.