Zidan do daljeg ostaje na klupi Kastilje

Izvor: Sportal.rs, 31.Okt.2014, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan do daljeg ostaje na klupi Kastilje

Trener drugog tima madridskog Reala Zinedin Zidan, koji je zbog nepostojanja potrebnih kvalifikacija za taj posao suspendovan na tri meseca, obavljaće do daljeg funkciju stručnog štaba Kastilje, prenosi španski AS. Čelnici "kraljevskog kluba" podneli su žalbu španskom fudbalskom savezu, koja je odbijena, pa su se obratili Arbitražnom sudu u Španiji. Ovaj organ je odlučio da Francuz ostaje na poziciji šefa struke B tima Madriđana sve dok se slučaj ne zaključi.

Pored Zidana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << na isti period suspendovan je i njegov asistent Santijago Sančes, koji je do sada fiktivno obavljao funkciju prvog trenera jer Francuz nije imao pravo da vodi ekipu.

(Tekst: Nemanja Banović, Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.