Zidan: Biće sigurno odlazaka iz Reala

Izvor: N1 televizija, 27.Avg.2016, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan: Biće sigurno odlazaka iz Reala

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan rekao je španskim medijima da prelaznim rok za njegov klub još nije završen.

"Svašta je moguće do 31. avgusta da se dogodi. Sigurno niko neće dolaziti, ali bi neki igrači mogli da odu. Sa ovim igračima koje trenutno imam sam jako zadovoljan”.

Na pitanje novinara da li će Rodrigez sigurno otići Zidan je rekao:

"Kada god odgovaram na pitanja o njemu deluje kao da želim da on ode... On je sjajan igrač koji >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je pod ugovorom. Istina je da je igrao malo manje, ali ja se uvek trudim da se igrači osećaju važnim, a tako je i sa njim. Nisam razgovarao nasamo sa Hamesom, razgovaram sa svim kolektivno".

S obzirom da je Mančester junajted hteo ovog leta da angažuje Rafaela Varana u medijima se pojavila informacija da će ipak ostati u Realu, ali uz mnogo bolje uslove.

"Dobio je neke dobre pinude, ali je najvažnije da je odlučio da ostane sa nama. Imam četiri odlična štopera, a mogu da koristim samo dvojicu u isto vreme", zaključio je Zinedin Zidan.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.