Žeremi Matje završio reprezenativnu karijeru

Izvor: RTS, 01.Okt.2016, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žeremi Matje završio reprezenativnu karijeru


Francuski fudbaler Žeremi Matje odlučio je da završi reprezentativnu karijeru da bi se posvetio samo svom klubu Barseloni. Dan pošto se nije našao na spisku za predstojeće kvalifikacione utakmice, Matje je francuskim medijima rekao da mu "nedostaje motivacija" da nastavi sa igrama za reprezentaciju svoje zemlje.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žeremi Matje završio reprezentativnu karijeru

Izvor: B92, 01.Okt.2016

Francuski fudbaler Žeremi Matje odlučio je da završi reprezentativnu karijeru da bi se posvetio samo svom klubu Barseloni...Dan pošto se nije našao na spisku za predstojeće kvalifikacione utakmice, Matje je francuskim medijima rekao da mu "nedostaje motivacija" da nastavi sa igrama za reprezentaciju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.