Zenga našao nove poslodavce

Izvor: S media, 12.Jan.2011, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zenga našao nove poslodavce

Nekadašnji trener Crvene zvezde, Valter Zenga, nije dugo čekao u pronalasku novog posla.

Iako je jedno vreme figurisao kao jedan od kandidata za klupu Intera, 50-ogodišnjak će morati da sačeka neku drugu priliku za ostvarenje sna, a u narednih pet meseci sedeće na klupi Al Nasra iz Dubaija.

Radomir umesto Valtera?

Bivši trener Zvezde preuzima Inter?

Zenga: Ne krivite celu Srbiju

Zanimljivo je da je Zenga pre nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nedelja napustio klub koji je istog imena, ali je iz Saudijske Arabije, a na novom poslu će naslediti Brazilca, Elija dos Anžoša.

Al Nasr se trenutno nalazi na sredini šampionata Ujedinjenih Arapskih Emirata, sa 13 bodova zaostatka za vodećom Al Džazirom.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Valter Zenga se preselio u Emirate

Izvor: Blic, 12.Jan.2011

Nekadašnji trener Crvene zvezde Valter Zenga preuzeo je ekipu Al Nasra iz Dubaija sa kojom je potpisao ugovor na pet meseci...Nekadašnji golman Intera je pre izvesnog vremena dobio otkaz u klubu koji se takođe zove Al Nasr, ali koji se nalazi u Saudijskoj Arabiji pa je posle medijskih spekulacija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.