Zaza zvanično u Juventusu za 18 miliona

Izvor: B92, 07.Jul.2015, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaza zvanično u Juventusu za 18 miliona

Šampion Italije Juventus kompletirao je transfer napadača Simonea Zaze iz Sasuola za 18 miliona evra, koje će isplaćivati tokom naredne tri godine.

Zaza je prvi igrač u istoriji Sasuola koji je postao reprezentativac Italije, a sa Juventusom je potpisao petogodišnji ugovor.

On je u prethodne dve sezone postigao 20 golova u Seriji A, a treće je pojačanje Juventusa u napadu ovog leta, posle Paula Dibale i Marija Mandžukića.

S druge strane, Juventus >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pre desetak dana prepustio Sasuolu potpuno vlasništvo nad 20-godišnjim Domenikom Berardijem za 10 miliona evra.

Juve je ovog leta doveo ukupno šest pojačanja – stigli su golman Neto, defanzivac Danijele Rugani, vezista Sami Kedira, te pomenuti napadači Zaza, Dibala i Mandžukić.

Ugovor je produžio Klaudio Markuzio, klub je napustio Andrea Pirlo, a spekuliše se o odlascima Artura Vidala i Pola Pogbe.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Simone Zaza u Juventusu!

Izvor: RTS, 07.Jul.2015

Kakav će napad imati Juventus u narednoj sezoni! Simone Zaza novi je fudbaler „bjankonera". Italijanski reprezentativac dolazi u Torino iz Sasuola za 18 miliona evra. . Šampion Italije je imao dvojno vlasništvo nad fudbalerom,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.