Završeno!

Izvor: Mondo, 01.Avg.2015, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeno!

Mladi reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić definitivno nastavlja karijeru u Seriji A

Foto: MN Press

Sergej Milinković-Savić napustiće Genk ovog leta i preseliti se u Italiju.

Posle višenedljnih spekulacija o tome gde će nastaviti karijeru, mladi fudbaler selekcije Srbije konačno je prelomio.

Igraće u Laciju!

Rimljani su konačno postigli dogovor sa Genkom da plate obeštećenje od 10 miliona evra. Milinković-Savić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << igrač koji je sa "orlićima" ovog leta osvojio zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu igrača do 20 godina na Novom Zelandu, danas bi trebalo da doputuje u prestonicu Italije na lekarske preglede i nakon toga da potpiše petogodišnji ugovor, prenosi "Korijere delo sport".

Belgijski klub, prema dogovoru, dobiće procenat i od narednog transfera talentovanog igrača sredine terena.

U trci za dovođenje najboljeg evropskog igrača na Mundijalitu bila je i Fiorentina, ali je taj klub odustao od eventualnog transfera, jer je igrač "tvrdio pazar".

Sergej Milinković Savić je do prošle sezone nastupao za Vojvodinu, a zatim je letos prešao u Belgiju i sa Genkom potpisao petogodišnji ugovor. U debitantskoj sezoni postigao je pet golova na 24 utakmice.

Genk je posle zlata na Mundijalitu i navale klubova bio svestan da neće moći da zadrži Milinković-Savića, pa je i pre njegovog odlaska doveo na pozajmicu iz Mančester sitija Enesa Unala.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.