Zašto Azar Kantea zove pacov?

Izvor: Mondo, 28.Avg.2016, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto Azar Kantea zove "pacov"?

U Čelsiju su svi oduševljeni novim pojačanjem iz Lestera, a Eden Azar je smislio i nadimak za N'Goloa Kante.

Svi su znali da će biti veliko pojačanje kada je stigao u Čelsi, ali ovoliko...

Igrači, navijači i stručni štab "plavaca" oduševljeni su izdanjima francuskog reprezentativca N'Goloa Kantea koji je iz utakmice u utakmicu sve bolji, a i u Čelsiju je zadržao svoju prepoznatljivu osobinu "pokrivanja celog terena" koja je bitno uticala na Lesterovu šampionsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << titulu.

Bilo ga je svuda u najboljoj partiji tima Antonija Kontea od početka sezone protiv Barnlija (3:0).

Započinjao je napade, presecao protivničke i zaustavljao svakog ko bi krenuo na gol Tiboa Kurtoe koji je konačno uspeo da sačuva mrežu na "Stamford Bridžu", prvi put od novembra, a zasluge za to što nije bilo nijednog udarca ka golu belgijskog čuvara mreže idu i Kanteu.

"Bila je ovo odlična utakmica i važno je za nas da su se upisala tri različita igrača. Takođe, nismo primili gol što je sjajno...", kazao je nasmejani Kante koga je potom iznenadilo naredno pitanje novinara Čelsijeve klupske televizije.



Izvor: YouTube

"Malopre smo od Edena Azara čuli da za tebe ima nadimak 'pacov', pošto si svuda na terenu i sve stižeš da pokriješ, pa kako se tebi čini taj nadimak?"

Kante se prvo zbunio i nasmejao i iskreno kazao da ne zna šta znači "the rat" na engleskom, ali nakon objašnjenja...

"Uvek dajem sve od sebe i srećan sam ako sam dobro odigrao i usrećio Edena", poručio je on.

Ovako su to videli neki umetnici...

When we signed Kante pic.twitter.com/DNTRgeDYzY

— حسن الناقور#Nagoor18 (@HasanAlnaqour) August 28, 2016

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.