Zaplenjeno dve tone hašiša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2016, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno dve tone hašiša

Portugalska policija je danas saopštila da je zaplenila više od dve tone hašiša i uhapsila Španca koji je švercovao drogu iz Maroka.

Zaplenjene su 2,2 tone marokanskog hašiša, koji je čamcem prevezen iz Maroka na jug Portugalije, gde ga je čekao Španac sa kombijem.

Nekoliko švercera je uspelo da pobegne, javlja AP.

Sedamdeset bala hašiša je zaplenjeno na čamcu od sedam metara, u zalivu kod grada Tavira.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjeno dve tone hašiša u Portugaliji

Izvor: RTS, 28.Jul.2016

. Portugalska policija uhapsila je Španca koji je švercovao više od dve tone hašiša iz Maroka.

Nastavak na RTS...

Zaplenjene dve tone hašiša

Izvor: Radio 021, 28.Jul.2016

Portugalska policija saopštila je da je zaplenila više od dve tone hašiša i uhapsila Španca koji je švercovao drogu iz Maroka...Zaplenjene su 2,2 tone hašiša, koji je čamcem prevezen iz Maroka na jug Portugala, gde ga je čekao Španac sa kombijem...Nekoliko švercera je uspelo da pobegne...Sedamdeset...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.