Zahuktava se trka za predsedničko mesto u Partizanu: Ispred Nađa je Sreten Nikolić

Izvor: Blic, 11.Dec.2014, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zahuktava se trka za predsedničko mesto u Partizanu: Ispred Nađa je Sreten Nikolić

Kandidat grupe "Albert Nađ" za predsednika FK Partizan biće Sreten Nikolić , u okviru ekipe 12 preduzetnika.

Nađ je u nedelju podneo kandidaturu za predsednika, , a izborna skupština Partizana na kojoj će crno-beli dobiti novog predsenika zakazana je za 16. decembar, a za sada su kandidati za naslednika Dragana Đurića - Mile Jovičić, član Upravnog odbora Zoran Popović i Albert Nađ.

Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se navodilo da će Nađ biti kandidat, ispostavilo se da je u pitanju taktika grupe koju zastupa.

"Dugo sam bio u Upravnom odboru Partizana, od 1990. do 1999. godine, zato sam dobio prednost u odnosu na ostalih 12 poslovnih ljudi koji su se okupili oko Nađa. Napravili smo program, koji nije kao onaj što provejava u sadašnjoj upravi, dođi, daj dva miliona i bićeš predsednik. Naš program je dugoročan, da se osposobi klub do privatizacije, a kada do nje dođe, uvereni smo da će biti zainteresovanih kupaca", rekao je Nikolić.

uskoro opširnije...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zahuktava se trka za predsedničko mesto u Partizanu: Nađ otkrio ko stoji iza njega

Izvor: Blic, 11.Dec.2014

Kandidat grupe "Albert Nađ" za predsednika FK Partizan biće Sreten Nikolić, suvlasnik preduzeća "Inpharm", jednog od lidera u farmaceutskoj industriji...Nađ je u nedelju podneo kandidaturu za predsednika, a za sada su kandidati za naslednika Dragana Đurića još Mile Jovičić i član Upravnog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.