Zagrejte se pred derbi večitih rivala

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Nov.2011, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagrejte se pred derbi večitih rivala

Crvena zvezda i Partizan će u subotu odigrati 141. večiti derbi. Očekuje se žestoka bitka na terenu, a nadamo se da će na tribinama Delije i Grobari takođe pružiti vatrenu podršku svojim ljubimcima, naravno u granicama dozvoljenog.

Derbi je istinski spektakl, a uvek su ga pratile i lepe devojke. Crvenu zvezdu je podržala Jelena Marinković, a Partizan Sandra Jovanović. Obe će biti svim srcem uz svoje ljubimce, a videćemo koja će se od njih dve radovati u subotu, negde oko 20 časova.

Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zagrejte se pred derbi večitih rivala

Izvor: Utakmica.rs, 25.Nov.2011

Crvena zvezda i Partizan će u subotu odigrati 141. večiti derbi. Očekuje se žestoka bitka na terenu, a nadamo se da će na tribinama Delije i Grobari takođe pružiti vatrenu podršku svojim ljubimcima, naravno u granicama dozvoljenog. Derbi je istinski...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Praznik fudbala na Marakani

Izvor: RTS, 26.Nov.2011, 13:47

Crvena zvezda i Partizan odigraće na Marakani "večiti derbi", 141. put u istoriji. Crveno-beli žele da prekinu pobedonosnu seriju rivala, gostima dovoljan i bod. U ovom meču nema favorita, pobednika odlučuje svaka lopta, navijači su 12. igrač. "Večiti derbi" na programu je od 18 časova, a kretanje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.