“Za dlaku” izbegnuta nova avionska tragedija sa fudbalerima, ponovo u Južnoj Americi! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Mar.2017, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Za dlaku” izbegnuta nova avionska tragedija sa fudbalerima, ponovo u Južnoj Americi! (VIDEO)

Leteći transport u Južnoj Americi definitivno nije baš najsigurnija opcija prevoza.

Još uvek su sveže rane od tragedije koja je pogodila brazilski Čapekoense čiji je gotovo kompletan tim izginuo na putu za Kolumbiju, a nesreća sličnih razmera mogla je nedavno da se dogodi i fudbalerima argentinskog Rasinga.

Naime, na internetu se pojavio video pred poletanje aviona koji je prevozio fudbalere Rasinga sa gostovanja Belgranu proteklog vikenda, i dramatičan trenutak kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << su se otvorila vrata dok je avion rulao po pisti.

Srećom, ljudi iz ekspedicije Rasinga brzo su reagovali, neki tako što su zadržavali vrata, a većina je u panici zagalamila ka pilotu da stane, što je ovaj uradio i zaustavio avion.

Možemo samo da zamislimo šta je moglo da se dogodi da su se vrata otvorila tokom leta.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

ONI SU IMALI SREĆE: Argentinski tim izbegao sudbinu Šapekoensea, izbegnuta nova fudbalska tragedija (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Mar.2017

Fudbaleri argentinskog Rasinga biće srećni jer su se čitavi vratili iz Belgrana, uprkos porazu od 2:0.. Tokom povratka iz Belgrana, gde je Rasing poražen od Atletika 2:0 golovima Velaskeza i Markeza, fudbaleri Rasinga iz Aveljanede, grada u pokrajini Buenos Ajres, doživeli su jedno poprilično traumatično...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.