ZVEZDA POJAČAVA NAPAD: Provereni golgeter pred vratima Marakane (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2017, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA POJAČAVA NAPAD: Provereni golgeter pred vratima Marakane (FOTO)

Dogovor skoro postignut.

Crvena zvezda je veoma ozbiljna u nameri da dovede Aleksandra Pešića iz Tuluza koji je blizu odluke da pusti napadača, ali istovremeno želi na njemu da zaradi. Sa druge strane, Zvezda kao opciju navodi pozajmicu.

NAPRAVIO PRESEK: Evo šta je rekao Milojević posle priprema na Zlatiboru (FOTO)

ČEKALI SU ČETIRI GODINE: Ova vest će OBRADOVATI sve Zvezdaše (FOTO)

Crveno-beli su u Francuskoj dva dana pregovarali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko Pešića i sada predstoji finalizacija dogovora kako bi bivši mladi reprezentativac zadužio dres kluba iz Ljutice Bogdana. Tuluz bi najradije prodao Pešića, ali nema ponuda. S obzirom da je Zvezda ponudila pozajmicu i da ona sa igračem dogovori platu, ta opcija je prihvatljiva za francuski klub uz otkupnu klauzulu, pošto Pešić nije u planovima za narednu sezonu.

SAMBA NA MARAKANI: Jedan Brazilac POTPISUJE danas, a drugi je blizu potpisa (FOTO)

BOMBA STIŽE NA MARAKANU: Zvezda spremila NEVEROVATNA pojačanja! (FOTO)

Pešić je u Tuluz otišao kao najbolji strelac Jagodine, ali se nije naigrao posle promene trenera. Prošle sezone je bio pozajmljen Atalanti u Kalču, ali je odigrao samo šest mečeva i postigao jedan gol.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.