ZVANIČNO: Napoli kupio Roga iz Dinama! Još Maksa i špic…

Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2016, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO: Napoli kupio Roga iz Dinama! Još Maksa i špic…

Hrvat konačno parafirao sa Napolitancima

Završena je još jedna transfera saga, Marko Rog je novi fudbaler Napolija.

Iako je Hrvat pre mesec dana odbio Napolitance nadajući se nekom atraktivnijem transferu, na kraju je ipak pristao na selidbu podno Vezuva. A Napolitanci su posle Milika, Zjelinskog, Dijavare, Tonelija i Đakerinija, dobili šesto pojačanje ovog leta.

Rog je dugo pregovarao sa Napolijem, bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je razmimoilaženja u pregovorima, ali je na kraju sve uspešno završeno. Dinamo je pristao na ponudu od 16.500.000 evra plus dodatnih 1.500.000 evra na ime eventualnih bonusa ako mladi vezista ispuni očekivanja u Napulju. Hrvatski fudbaler je potpisao petogodišnji ugovor vredan 1.300.000 evra po sezoni. danas je prošao lekarske preglede i zvanično je predstavljen u novom klubu.

On će predstavljati značajno pojačanje za trenera Sarija na sredini terena. Može da igra na više pozicija i zajedno sa Dijavarom i Zjelinskim predstavlja svežu krv u veznom redu.

Međutim, dolazak Roga nije kraj kupovine za prvoligaša iz Napulja. Očekuju se još dolassi jednog štopera i jednog napadača, a vrlo verovatno i odlasci Manola Gabijadinija i Mirka Valdifjorija.

Sledeći korak je dovođenje Maksimovića. Poslednja ponuda glasi 28.000.000 evra plus bonusi. Torino i dalje odoleva pošto traži 30.000.000 evra i bonuse. Vreme polako ističe i videćemo da li će Bikovi popustiti ili će Napolitanci pojačati ponudu za dva miliona.

Čeka se i napadač podno Vezuva a sve su manje šanse da će to biti Nikola Kalinić. De Laurentis se sada okrenuo sjajnom Leonardu Pavoletiju iz Đenove za kojeg Grifoni traže 20.000.000 evra. Fiorentina je za Kalinića tražila 15 miliona više. Ako realizuje pomenute transfere, Napoli će najverovatnije prodati Manola Gabijadinija u Everton, Mirka Valdifjorija u Torino, a šuška se i i odlasku Vlada Kirikeša u Sampdoriju.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.