ŽREB ZA SP RUKOMETAŠICA: Srbija u ozbiljno JAKOJ grupi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2017, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽREB ZA SP RUKOMETAŠICA: Srbija u ozbiljno JAKOJ grupi! (FOTO)

Naša selekcija je u izvlačenje ušla iz trećeg šešira.

Ženska reprezentacija Srbije igraće u grupi D na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj. Rivali izabranicama selektora Ljubomira Obradovića u Lajpcigu biće selekcije domaćina, Holandije, Južne Koreje, Kine i Kameruna. Svetsko prvenstvo igra se od 1. do 17. decembra sa finalnim vikendom u Hamburgu.

ŽREB ZA SP: OVO su potencijalni RIVALI Srbije! (FOTO)

SLAĐANA POP-LAZIĆ: Klinci, zaključavajte profile >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na društvenim mrežama (FOTO)

- Znali smo da iz prvog i drugog šešira ne možemo dobiti lakog protivnika. Nemačka i Holandija su ozbiljne reprezentacije. Koreja je veoma nezgodan rival iz donjeg dela žreba, dok su Kina i Kamerun nepoznanice - prokomentarisao je Obradović.

Strateg srpskog nacionalnog tima je dodao:

- I ostale grupe su veoma ozbiljne. U grupi C su Rusija, Danska, Brazil, uz Crnu Goru i Tunis. Najbitnije je da devojke budu zdrave, da kompletni počnemo da radimo i dočekamo prvenstvo - jasan je Obradović.

POSLE OSVAJANJA SVETSKE LIGE: Savić je srećan što je plan ispunjen (FOTO)

Naša selekcija je u današnje izvlačenje ušla iz trećeg šešira, a preostali učesnici su svrstani u A grupu (Francuska, Rumunija, Španija, Slovenija, Angola, Portugalija) i B grupu (Norveška, Švedska, Češka, Mađarska, Argentina, Poljska).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.