Izvor: HotSport.rs, 28.Apr.2015, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAMISLITE DA ČEKATE PREMIJER LIGU 125 GODINA? Bornmut znao kako da proslavi (VIDEO)

Fudbaleri Bornmuta pobedili su Bolton sa 3:0, u pretposlednjem kolu Čempionšipa i samo čudo može da ih spreči od plasmana u Premijer ligu po prvi put u istoriji kluba. 

Bornmut sada ima 87 bodova, tri više od Midlzbroa, ali i za čak 19 golova bolju gol razliku. 
Pored Bornmuta, direktan plasman u PL obezbedio je Votford našeg Slaviše Jokanovića, ali još uvek nije poznato ko će biti šampion Čempionšipa, pošto kolo pre kraja Bornmut ima bod manje od Votforda. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Bornmut u poslednjem kolu gostuje Čarltonu, dok Votford dočekuje Šefild Venzdej.
Nije poznato još uvek ni koje četiri ekipe će u plej-of. Midlzbro (84) je siguran, kao i Norič (83), dok će se za preostala dva mesta boriti Ipsvič (78), Derbi (77), Brentford (75) i Vulverhempton (75).  
Inače, Bornmut je osnovan davne 1890. godine, a pre samo nekoliko godina bio je na pragu ispadanja u englesku Konferenciju. Igra na stadionu ”Din Kort” koji prima 12.000 navijača. 
Grad Bornmut nalazi se na samom jugozapadu Velike Britanije, ima 180.000 stanovnika i sigurni smo da će mnogi od njih voditi veliku borbu naredne sezone u nabavci sezonskih karata….


 
hotsport.rs
The post ZAMISLITE DA ČEKATE PREMIJER LIGU 125 GODINA? Bornmut znao kako da proslavi (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Pretnja po premijerligaške aspiracije Bornmuta: Ko kaže da ne možemo da vas pobedimo sa 19:0?

Izvor: MozzartSport.com, 28.Apr.2015

U Čarltonu su ove sezone ostali bez promocije. Ali ne i bez smisla za humor..Gotova stvar – Bornmut je deklasirao Bolton sa 3:0 i osigurao plasman u Premijer ligu. Ili ipak nije baš tako? U Čarltonu tvrde drugačije, iako izgleda nemoguće da će Midlsbro u poslednjem kolu uspeti ne samo da sustigne...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.