Izvor: HotSport.rs, 03.Avg.2015, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAGORČIĆ: Gol kao što je Ožegovićev se zaista retko viđa

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić posle utakmice sa Javorom posebno se osvrnuo na fantastičan gol Ognjena Ožegovića, istakavši da se takav gol retko viđa i da mu čestita na ideji da šutira “makazicama” preko glave.

Zagorčić je na konferenciji za novinare rekao da je meč sa Javorom za Vojvodinu bio izuzetno težak u situaciji kada je došlo do emotivnog pražnjenja kod igrača nakon velike utakmice sa Sampdorijom.
- Javor je u određenim >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << delovima utakmice diktirao igru i mogao je opasno da nas ugrozi, ali smo uspeli da postignemo gol na vreme, nakon čega je bilo mnogo lakše – rekao je Žagorčić.
Prema njegovim rečima, u drugom poluvremenu nakon određenih korekcija u sastavu ekipe Vojvodina je preuzela inicijativu i do kraja je diktirala tempo i imala još nekoliko lepih šansi.
- Zadovoljan sam odnosom igrača prema igri, pokazali su ozbiljnost i sada se okrećemo revanšu sa Samdorijom u koji ulazimo sa velikim optimizmom – istakao je Zagorčić.
Vojvodina je večeras na svom stadionu “Karađorđe” sa 2:0 savladala Javor iz Ivanjice u 3. kolu Superlige Srbije, a strelci su bili Aleksandar Stanisavljević u 22. i Ognjen Ožegović u 75. minutu.
The post ZAGORČIĆ: Gol kao što je Ožegovićev se zaista retko viđa appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.