Vulićević: Vaduc opomena; Milojević: Imamo šansu

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Apr.2012, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulićević: Vaduc opomena; Milojević: Imamo šansu

Baš kao ni Čačanima, Vojvodini nikako da krene u nacionalnom prvenstvu. Ipak, Novosađani veruju da će sve nadoknaditi u Kupu Srbije, s obzirom da se finalni meč igra na njihovom stadionu.

Pre finala valja preskočiti Borac, a ako je suditi po trenutnoj formi obe ekipe biće to neizvestan meč do poslednjeg minuta.
– Favoriti smo i ne bežimo od toga. Istina, ne beležimo baš najbolje rezultate, ali ovo je prava prilika da pokažemo naš kvalitet – istakao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Miroslav Vulićević, kapiten Vojvodine.
Iako je Borac u grčevitoj borbi za opstanak, Novosađani ih neće potceniti tvrdi kapiten Vulićević.
– Očekuje nas uzbudljiva i zanimljiva utakmica. Ovaj duel mnogo toga može da donese Borcu i Vojvodini, zato i tvrdim da će gledaoci videti dobru utakmicu. U prvom meču Čačani su pokazali da se radi o ozbiljnoj ekipi, ali se nadam pobedi i plasmanu u finale.
Vaduc će Vojvodini poslužiti kao opomena pred revanš sa Borcem, s obzirom da su i tada Novosađani bili favoriti, a na karaju su lako ispali od ekipe iz Lihtenštajna.
– Ne možemo da zamislimo finale u Novom Sadu bez nas, zato sa dosta motiva ulazimo u sutrašnju utakmicu sa Borcem. Vaduc nam je dobra opomena, ali se neće ponoviti – zaključio je Vulićević.
Milojević: Idemo u finale!
Čačanima ne cvetaju ruže u prvenstvu, praktično su na izlaznim vratima elite, ali su zato nadomak istorijskog uspeha u Kupu Srbije.
U prvom meču polufinala Borac je igrao nerešeno sa Vojvodinom 0:0, pred svojim navijačima, međutim još je sve otvoreno u ovom duelu s obzirom da obe ekipe igraju slabo ovog proleća.
– Bili smo bolje raspoloženi pred prvu polufinalu utakmicu u Čačku, jer smo tada u tri prvenstvena kola zabeležili dve pobede. Sada je iza nas teška nedelja koju smo završili sa dva poraza – rekao je Nikola Milojević, kapiten Borca iz Čačka.
I u takvoj atmosferi, Čačani su optimisti pred drugi meč sa Novosađanima.
– Pred nama je istorijska utakmica, a 0:0 je aktivan rezultat i tu vidim našu šansu. Očekujem dobar meč i prolaz u finale Kupa Srbije.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Vulićević: Vaduc opomena; Milojević: Imamo šansu

Izvor: Utakmica.rs, 09.Apr.2012

Baš kao ni Čačanima, Vojvodini nikako da krene u nacionalnom prvenstvu. Ipak, Novosađani veruju da će sve nadoknaditi u Kupu Srbije, s obzirom da se finalni meč igra na njihovom stadionu. Pre finala valja preskočiti Borac, a ako je suditi po trenutnoj formi...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.