Vukoičić Dudin asistent

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Jun.2012, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukoičić Dudin asistent

Iako je Dušan Ivković najavio da će spisak članova stručnog štaba objaviti tek u četvrtak, 28. juna, zajedno sa imenima 18 kandidata za nacionalni tim, već sada je poznata jedna izmena.

Kako nezvanično saznajemo, Vlada Vukoičić, trener Mega Vizure biće jedan od saradnika selektora u stručnom štabu. Mladi stručnjak se već sastao sa Ivkovićem, dok će novi sastanak imati u toku sledeće sedmice, ali pre četvrtka.
Inače, Vukoičiću >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je odlično poznat sistem rada u reprezentaciji. Bio je deo stručnog štaba Dragana Šakote na Svetskom prvenstvu 2006. u Japanu, a samostalno je vodio mladu reprezentaciju koja je na Evropskom prvenstvu u Sloveniji i Italiji 2007. godine, osvojila zlatnu medalju.
Zanimljivo, iz te generacije na sadašnjem spisku seniorskog tima su četvorica igrača – Teodosić, Tepić, Paunić i Labović. A, Vukoičić ove sezone u Megi radio sa Jaramazom i Muslijem, takođe kandidatima za nacionalni tim.
Takođe, veoma je izgledan povratak i Ace Petrovića u stručni štab nacionalnog tima.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Japan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vukoičić i Petrović pomažu Dudi

Izvor: B92, 21.Jun.2012, 21:56

Trener Mega Vizure Vlada Vukoičić, i Aca Petrović biće pomoćnici Dušana Ivakovića u košarkaškoj reprezentaciji Srbije, nezvanično saznaje B92...Ivković će pomoćnike predstaviti 28. juna kada će se ponovo obratiti javnosti, a do tada će ujedno i skratiti spisak kandidata na 18 imena...Vukoičić...

Nastavak na B92...

Vukoičić - Dudina "desna ruka"

Izvor: OkRadio.rs, 23.Jun.2012, 15:28

Trener Mega Vizure biće jedan od saradnika selektora Srbije Dušana Ivkovića u stručnom štabu reprezentacije. Mesto i za Acu Petrovića.Vlada Vukoičić sastao se sa Dušanom Ivkovićem, kako bi se detaljno dogovorili o ulasku u stručni štab reprezentacije. "Žurnal" prenosi da će trener Mega...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.