Vučinić srušio šampiona

Izvor: RTS, 25.Sep.2010, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučinić srušio šampiona

Mirko Vučinić je junak Rima. Golom crnogorskog reprezentativca "vučica" savladala šampiona, ekipu Intera (1:0). U prvom meču dana, Milan, na svom terenu, savladao Đenovu golom Ibrahimovića.

Fudbaleri Rome savladali su milansi Inter u derbi meču petog kola Seije A, rezultatom 1:0. Strelac jedinog gola za Rimljane bio je crnogorski reprezentativac Mirko Vučinić u samom finišu meča.

Utakmica je bila ravnopravna večim delom toka, a presudio je trenutak nepažnje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Interove odbrane, kao i odlično snalaženje Vučinića, koji je glavom matirao Žulija Sezara.

Romi, kojoj ne cvetaju ruže na početku sezone, pobeda protiv šampiona sigurno će biti veliki podstrek pred naredne izazove u Kalču i Ligi šampiona.

U prvom meču dana, fudbaleri Milana pobedili su na svom stadionu ekipu Đenove sa 1:0 . Jedini pogodak na utakmici postigao je Zlatan Ibrahimović u 49. minutu, posle asistencija Andree Pirla.

"Roso-nerima" je to tek druga pobeda u nacionalnom šampionatu, a Ibrahimoviću treći gol u petoj zvaničnoj utakmici za Milan.

U ekipi Đenove na ovoj utakmici nije bilo srpskih internacionalaca Boška Jankovića i Nenada Tomovića.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serija A: Vučinić u nadoknadi

Izvor: S media, 26.Sep.2010, 00:32

Golom crnogorskog reprezentativca Mirka Vučinića u drugom minutu nadoknade, fudbaleri Rome savladali su Inter u derbiju petog kola italijanskog prvenstva...Lošu seriju rezultata "đalo-rosi" su prekinuli kad se to od njih najmanje očekivalo - u susretu sa zvaničnim šampionom Evrope i Italije. Prvi...

Nastavak na S media...

INTER PAO U RIMU, IBRAHIMOVIĆ DONEO POBEDU MILANU

Izvor: Kurir, 26.Sep.2010

BEOGRAD - Fudbaleri Milana pobedili su na svom stadionu ekipu Đenove sa 1:0 u prvoj utakmici petog kola prvenstva Italije, a istim rezultatom Roma je pobedila aktuelnog šampiona Inter...Jedini pogodak na utakmici postigao je Zlatan Ibrahimović u 49. minutu, posle asistencija Andree Pirla. "Roso-nerima"...

Nastavak na Kurir...

Ibrahimović doneo pobedu Milanu, Inter pao u Rimu

Izvor: NaDlanu.com, 26.Sep.2010

BEOGRAD, 25. septembra 2010. (Beta) - Fudbaleri Milana pobedili su na svom stadionu ekipu Djenove sa 1:0 u prvoj utakmici petog kola prvenstva Italije, a istim rezultatom Roma je pobedila aktuelnog šampiona Inter.Jedini pogodak na utakmici postigao je Zlatan Ibrahimović u 49. minutu, posle asistencija...

Nastavak na NaDlanu.com...

Trezege srušio Sevilju

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2010

Fudbaleri novog prvoligaša Erkulesa pobedili su večeras na svom terenu ekipu Sevilje rezultatom 2:0 u meču petog kola španske Primere...Oba gola za Erkules postigao je francuski internacionalac David Trezege u 21. i 38. minutu...Ranije danas odigrano je četiri meča petog kola Primere, u kojima...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.