Vučinić spasao Juve, pa skinuo gaće

Izvor: B92, 06.Apr.2013, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučinić spasao Juve, pa skinuo gaće

Fudbaleri Juventusa savladali su ekipu Peskare 2:1(0:0) u 31. kolu Serije A uz dosta muke , a junak trijumfa bio je dvostruku strelac Mirko Vučinić.

Juventus se dugo mučio, ali je ipak na kraju uspeo da dođe do tri boda. Uroš Ćosić posmatrao je meč s klupe Peskare.

Ključni momenat meča desio se u 72. minutu, kada je Rico zaradio crveni karton zbog skrivljenog penala, a crnogorski bio je siguran egzekutor s bele tačke. Isti igrač povećao je u 78. na 2:0, da bi konačan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rezultat postavio Kasione u 83. minutu.

Komična situacija desila se posle vodećeg gola ekipe iy Torina. Vučinić je posle datog penala skinuo šorc i vrteo ga kao šal, dok je trčao ka navijačima Juventusa. Posle toga otrčao je do trenera Kontea, koji mu je čestitao na golu, ali mu je i udario 'vaspitnu' zbog načina na koje je proslavio gol.

"Stara dama" je tako povećala prednost u odnosu na drugoplasirani Napoli na 12 bodova, s tim da Napolitanci imaju i meč manje.

Rezultati i strelci 31. kola :

Juventus - Peskara 2:1

(Vučinić 73, 78 - Kaskione 83)

Bolonja - Torino

Nedelja:

Fiorentina - Milan

Katanija - Kaljari

Udineze - Kjevo

Sampdorija - Palermo

Sijena - Parma

Inter - Atalanta

Napoli - Đenoa

Ponedeljak:

Roma - Lacio

TABELA: Juventus 71, Napoli 59, Milan 57, Fiorentina 51, Inter 50, Lacio 50, Roma 47, itd.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serija A: Vučinić rešio jadranski problem

Izvor: Sportal.rs, 06.Apr.2013

Aktuelni šampion Italije Juventus zabeležio je novu pobedu. Kao što se i očekivalo, torinski crno-beli su došli do tri boda protiv "fenjeraša" Peskare, a konačan rezultat meča na "Juventus areni" bio je 2:1 za tim Antonija Kontea.

Nastavak na Sportal.rs...

Drugačiji od drugih: Vučinić u gaćama proslavio 100. gol i rušenje Peskare

Izvor: Blic, 06.Apr.2013

Fudbaleri Juventusa savladali su Peskaru sa 2:1 na startu 31. kola Serije A, a susret u Torinu obeležio je Mirko Vučinić koji je imao svoj šou...Dugo se Juve mučio pred svojim navijačima sa poslednjeplasiranom Peskarom, a odluka je pala u 72. minutu...Đuzepe Rico je srušio Vidala u svom kaznenom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.