Vranković novi trener Cibone

Izvor: B92, 28.Mar.2011, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranković novi trener Cibone

Selektor hrvatske reprezentacije Josip Vranković preuzeće vođenje Cibone i to samo dva dana pošto je klub sporazumno raskinuo saradnju sa Draženom Anzulovićem.

Prema navodima hrvatskoj medija, direktor Cibone Zdenko Antunović i predsednik Ivica Lovrić su Vrankovića nagovorili da preuzme Cibonu uz pomoć njegovog velikog prijatekja i saigrača Nikše Prkačina.

Vranković je Cibonu već vodio 2007. godine, ali je otišao posle slabih rezultata kluba, a mesto selektora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Hrvatske preuzeo je dve godine kasnije. Svoj drugi debi na klupi zagrebačkog kluba Vranković će imati protiv Cedevite sledeće nedelje.

Posle razočaravajućeg plasmana u regionalnoj NLB ligi Cibona je loše startovala u Ligi za prvaka, u kojoj je prvo poražena od Borika, a potom i od Zadra. Pored toga što je u rezultatskim problemima, klub je i u finansijskim, jer neki igrači jop uvek čekaju isplate zaostalih plata.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Josip Vranković preuzima Cibonu

Izvor: Mondo, 28.Mar.2011

Selektor Hrvatske vratiće se na klupu na kojoj je sedeo 2007. godine.

Nastavak na Mondo...

Cibona našla zamenu za Anzulovića

Izvor: Sportal.rs, 29.Mar.2011, 00:27

Dva startna poraza u hrvatskom šampionatu, ali i nagomilani finansijsko-organizacioni problemi "naterali" su trenera Cibone Dražena Anzulovića, da posle debakla od Zadra u "Tornju", podnese ostavku.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.