Voždovac poražen od Karpatija

Izvor: Blic, 04.Jul.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voždovac poražen od Karpatija

Fudbaleri Voždovca su u drugoj kontrolnoj utakmici na pripremima u Sloveniji izgubili od ukrajinskog Karpatija sa 2:1.

Izabranici Bratislava Živkovica vrlo dobro su se držali protiv ukrajinskog tima, koji je poveo sjajnim udarcem Daušvilija sa 30-ak metara u 12. minutu. Sedamnaest minuta kasnije, posle kornera Adamovića, Sikimić je glavom smestio loptu u mrežu rivala i poravnao rezultat.

Ipak, posle izjednačene igre, Karpati su obezbedili trijumf u drugom poluvremenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << takođe pogotkom glavom, i to od strane Stanenka.

Kako su "zmajevi" imali bolje šanse u finišu, a dve je propustio Odita, ostao im je žal što dobar nastup nisu krunisali boljim epilogom.

Za dva dana ovaj beogradski klub će odigrati meč sa drugim timom Dinama iz Moskve, a ovoga puta startnu postavu Voždovca činili su Milošević, Terzić, Ivković, D. Pavlović, Radivojević, M. Pavlović, Petrović, Jovanović, Adamović, Odita i Sikimić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.