Voša: Sami svoji majstori

Izvor: Mondo, 29.Jul.2014, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša: Sami svoji majstori

Novosadski superligaš u novoj sezoni osloniće se na aktuelni igrački kadar i igrače koji su ponikli u omladinskoj školi crveno-belih, poručio sportski direktor Mladen Jovanović.

Foto: MN Press

Čelnici Vojvodine poručili su da taj klub više nema pravo da se igra sa svojim imenom i reputacijom trošeći ogroman novac na dovođenje skupih pojačanja čime bi nastavio da klizi u finansijsku propast.

Zbog toga je plan rukovodstva Novosađana jasan - stabilizovati >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << klub u narednom periodu i afirmisati mlade i talentovane igrače iz sopstvene škole.

"U tom smislu su već učinjeni konkretni koraci licenciranjem fudbalera iz omladinskog i kadetskog pogona. Imamo puno poverenje u rad Branislava Novakovića i njegovih saradnika iz Omladinske škole 'Ilija Pantelić', a ovu tvrdnju ne treba posebno potkrepljivati. Dovoljno je samo da vidite broj naših igrača u mlađim reprezentativnim selekcijama Srbije", istakao je sportski direktor Mladen Jovanić.

On je naveo da će nekolicina igrača narednu sezonu provesti na "kaljenju" u drugim klubovima - golman Emil Rockov će na dvojnu registraciju braniti za Slogu iz Temerina, a novu sredinu će uskoro pronaći i Georgi Ilić. Jovanić je potvrdio da će Vojvodina u svakom momentu, ukoliko za to bude bilo potrebe vratiti te igrače u svoje redove i dodao da će Milan Spremo biti narednih godinu dana na pozajmici u novosadskom Proleteru.

Novosadski crveno-beli, koji su već okončali ovosezonski nastup na evropskoj sceni, u svoje redove vratili su Slobodana Novakovića. Igrač koji je do sada nastupao za Spartak pojačaće konkurenciju u veznom redu Voše.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.