Volkov poručio Mažiću: Što ulaziš u frku kad si slabiji /FOTO/

Izvor: Blic, 28.Apr.2015, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volkov poručio Mažiću: Što ulaziš u frku kad si slabiji /FOTO/

Bura se ne smiruje ni tri dana nakon 148. večitog derbija, a dodatno ju je uzburkao Vladimir Volkov, ne baš prikladnom porukom glavnom sudiji susreta Miloradu Mažiću.

Levi bek Partizana i naš najbolji arbitar su već u uvodnim trenucima imali okršaj, jer je Volkov imao šta da mu prigovori prilikom napravljenog faulova, pa mu je Mažić odmah pokazao žuti karton i time dokazao da neće dozvoljavati raspravu sa igračima.

Crnogorski reprezentativac je po završetku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << derbija sa Zvezdom (0:0), koju su inače obeležili neredi uoči meča, dao skandaloznu izjavu:

"Ako je narcisoidnom i prepotentnom Mažiću ispod časti da sudi u Superligi, neka ide da sudi samo Ligu šampiona".

To mu nije dovoljno, već je Volkov na svoj Instagram profil postavio sliku sa Mažićem uz poruku:

"Što ulaziš u frku kad si slabiji", potpuno neprimereno citirajući legendardnog NBA košarkaša Čarlsa Barklija.

Sto ulazis u frku kad si slabiji....

A photo posted by vovavolkov666 (@vovavolkov666) on Apr 28, 2015 at 12:10pm PDT

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PRIMERENO ILI NE: Evo šta je Vladimir Volkov poručio Mažiću posle derbija! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Apr.2015

Crvena zvezda i Partizan su remizirali u subotu, a Vladimir Volkov je posle 148. večitog derbija imao puno primedbi na račun suđenja Milorada Mažića.. . Posle meča je uputio oštre kritike i verbalno napao najboljeg srpskog arbitra, a onda je i na svom instagram profilu plastično objasnio kako...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.