Vlasnik Aston Vile preuzeo krivicu za ispadanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2016, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasnik Aston Vile preuzeo krivicu za ispadanje

Vlasnik Aston Vile Rendi Lerner rekao je danas da je on jedini krivac što je taj fudbalski klub ispao iz engleske Premijer lige.

"Krivica je moja i ničija više. Očajno stanje kluba je totalno neprihvatljivo, nepodnošljivo i potpuno nespojivo sa slavnom prošlošću", rekao je Lerner britanskim medijima.

Aston Vila je ove sezone pobedila na samo tri utakmice u engleskom prvenstvu i ubedljivo je poslednja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na tabeli. Ekipa ima samo 16 bodova i u subotu protiv Mančester junajteda je zvanično ispala iz lige.

Dva člana upravnog odbora su u međuvremenu napustila klub, kao i trener Remi Gard.

"Verujem u Aston Vilu i znam da ćemo iz ovoga vratiti jači. Učiniću najbolje što mogu da se vratimo u fudbalsku elitu", rekao je Lerner.

On je u maju 2014. godine objavio da je Aston Vila na prodaju. Kako je rekao, nastaviće da pokušava da klub preda u "prave ruke".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vlasnik Vile preuzeo odgovornost za ispadanje

Izvor: B92, 23.Apr.2016, 00:37

Vlasnik Aston Vile Rendi Lerner rekao je da je on jedini krivac što je taj fudbalski klub ispao iz engleske Premijer lige. Aston Vila je ove sezone ostvarila samo tri pobede u engleskom prvenstvu i ubedljivo je poslednja na tabeli.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.