Više od 500 devojčica uči košarku od Marine Maljković

Izvor: Vesti-online.com, 03.Apr.2017, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 500 devojčica uči košarku od Marine Maljković

Pokret za žensku košarku koji je pokrenula Marina Maljković posle godinu dana projekta "Besplatnih škola košarke za devojčice osnovnoškolskog uzrasta" uspeo je da ostvari zapažen rezultat i privuče više od 500 devojčica koje uče sve lepe stvari koje košarka nudi.

- Da budem precizna, trenutno smo na broju 572, ali se iz nedelje u nedelju stalno povećava, jer gotovo na svakom treningu se pojave >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nove devojčice, željne da uđu u svet košarke. To je još jedan dokaz koliko dobra ideja uz realizaciju vrednih i posvećenih ljudi i pomoć institucija i prijatelja može da preraste u izvanredan projekat, društveno koristan u kome mogu da uživaju kako devojčice, tako i njihovi roditelji - izjavila je Maljkovićeva.

Doskorašnja selektorka Srbije ove sezone ostvarila je i zapažene rezultate na klupi Galatasaraja sa kojim je stigla do polufinala Evrokupa.

Projekat besplatnih škola košarke za devojčice sprovodi se na 12 lokacija - u Beogradu u Osnovnim školama "Mihailo Petrović Alas", "Kralj Petar I" i "Milena Pavlović Barili" i Sportskim centrima "Vizura sport", "Milan Gale Muškatirović", "Vračar", "Majdan", "11. april", "Top spin" i "Obrenovac", kao i u Požarevcu i Odžacima, a od 8. aprila vikendom od 10 do 12 sati u Sportskom centru "Ljubomir Ivanović Gedža" u Mladenovcu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Uspeh Maljkovićeve škole košarke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2017

Pokret za žensku košarku koji je pokrenula Marina Maljković posle godinu dana projekta "Besplatnih škola košarke za devojčice osnovnoškolskog uzrasta" uspeo je da ostvari zapažen rezultat i privuče više od 500 devojčica koje uče sve lepe stvari koje košarka nudi..."Da budem precizna, trenutno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.