Vinči brža od kiše, Kamila Đorđi nije uspela da iznenadi, Ana čeka na duel sa Azarenkom

Izvor: Blic, 02.Sep.2013, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vinči brža od kiše, Kamila Đorđi nije uspela da iznenadi, Ana čeka na duel sa Azarenkom

Italijanka Roberta Vinči savladala je sunarodnicu Kamilu Đorđi sa 6:4, 6:2 u četvrtom kolu US opena, a mečevi Simona Halep - Flavija Peneta i Alison Riske - Danijela Hantuhova prekinuti su zbog kiše.

Roberta Vinči je kao 10. nosilac opravdala status i iskoristila iskustvo protiv 136. teniserke sveta, koja je prethodno iznenadila Karolinu Voznijacki. Nije mogla da prevaziđe još jednu veliku prepreku, iako je dobro otvorila meč i imala vođstvo od 4:1 posle brejka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Tada je potpuno stala, a do izražaja je došlo iskustvo Roberte Vinči, koja je sigurno servirala, vezala dva brejka, a zatim iskoristila prvu set loptu. To je potpuno poremetilo Kamilu Đorđi, koja u prva tri gema narednog seta nije osvojila ni poen.

Posle dva oduzimanja servisa, bilo je jasno da će se meč brzo završiti, a Roberta Vinči je drugu meč loptu iskoristila za plasman u četvrtfinale. Uspela je da preduhitri i kišu, koja je prekinula ostale mečeve.

Italijanka Flavija Peneta je dobila prvi set protiv Simone Halep sa 6:2, ali je za nju kiša došla u pravo vreme, pošto je u nastavku gubila sa 5:4, i to dok je Rumunka imala set loptu pri servisu.

Danijela Hantuhova je protiv Amerikanke Riske dobila prvi set sa 6:3, u nastavku je 4:4, a servira Riske. Ona je do sada igrala turnir iz snova, pošto su pred njom redom padale Tatjana Pironkova, Mona Bartel i sedmi nosilac Petra Kvitova, i to u dva seta. Protiv Hantuhove je izgubila prvi set na turniru, ali još može da nastavi u starom ritmu. Na kraj ovog meča čeka Ana Ivanović, koja će se sastati sa drugim nosiocem Viktorijom Azarenkom.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vinči brža od kiše, Đorđi nije uspela da iznenadi, Ana čeka na duel sa Azarenkom

Izvor: Blic, 02.Sep.2013

Italijanka Roberta Vinči savladala je sunarodnicu Kamilu Đorđi sa 6:4, 6:2 u četvrtom kolu US opena, a mečevi Simona Halep - Flavija Peneta i Alison Riske - Danijela Hantuhova prekinuti su zbog kiše. ..Roberta Vinči je kao 10. nosilac opravdala status i iskoristila iskustvo protiv 136. teniserke...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.