Vijeirina ocena sezone: Za sada - trojka

Izvor: Mondo, 30.Sep.2016, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vijeirina ocena sezone: Za sada - trojka

Pitali smo Zvezdinog napadača šta misli o dosadašnjem toku sezone i šta očekuje u nastavku.

Foto: MN Press

Crvena zvezda letos u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a onda i Ligu Evrope, nije ispunila očekivanja svojih navijača. Razočarao je i Ugo Vijeira.

Portugalac je posle odlične sezone iza sebe nagovestio da bi golovima mogao da povuče ekipu ka dugo čekanom plasmanu u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja, međutim, nije to učinio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Slabe partije u uvodnim utakmicama koštale su ga čak i mesta u startnoj postavi, ali se golovima u domaćem prvenstvu ponovo nametnuo.

Na konstataciju da, i pored toga što je sa šest golova trenutno na deobi prvog mesta najboljih strelaca lige, nije u istoj formi kao pre nešto manje od godinu dana, napadač Crvene zvezde mogao je samo da slegne ramenima.

"Slažem se, ali iz treninga u treninga napredujem, povreda je skoro potpuno zalečena i siguran sam da ću ubrzo početi da igram kao što umem i kao što sam igrao prošle sezone", poručio je Vijeira za MONDO.

Svestan je Portugalac i da ekipa nije na nivou na kojem je bila. Na pitanje da ocenom od jedan do pet opiše dosadašnje partije crveno-belih ove sezone, Vijeira je izabrao sredinu.

"Neka bude tri. Mnogo smo razočarani zbog neuspeha na međunarodnoj sceni, ali smo i zadovoljni jer nam dobro ide u prvenstvu. Uveren sam da ćemo uspeti da zadržimo prvo mesto i da ćemo svima pokazati da zaslužujemo još jednu titulu. Tim napreduje iz utakmice u utakmicu i imam velika očekivanja. Ako budemo igrali kao protiv Vojvodine, verujem da ćemo opet biti prvi na kraju", priželjkuje Zvezdin napadač.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.