Vidić sjajno komandovao odbranom u Ligi Evrope, Inter slavio na Islandu

Izvor: Blic, 21.Avg.2014, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić sjajno komandovao odbranom u Ligi Evrope, Inter slavio na Islandu

Fudbaleri Intera korak su bliže grupnoj fazi Lige Evrope pošto su u prvom meču plej-ofa savladali Stjarnan u gostima sa 0:3 (0:1).

Fudbaleri Intera korak su bliže grupnoj fazi Lige Evrope pošto su u prvom meču plej-ofa savladali Stjarnan u gostima sa 0:3 (0:1).

Letošnje pojačanje Nemanja Vidić debitovano je više nego uspešno u zvaničnom meču za nero-azure, a odbrana sa njim na čelu, u kojoj u još bili Ranokija i Žuan, nije imala mnogo problema sa islandskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ekipim.

Inter je poveo u 41. minutu preko Maura Ikardija na asistenciju Doda, da bi ovaj levi spoljni, inače igrač Rome na pozajmici u milanskom klubu, udvostručio prednost posle samo tri minuta u drugom poluvremenu.

Vidić je na isteku sat vremena igre zaradio i žuti karton, dok je konačnih 0:3 postavio rezervista D'Ambrozio u samom finišu meča na dodavanje Zdravka Kuzmanovića, koji je u 88. minutu zamenio Ernaneša.

U prvom meču plej-ofa Dnjepar je preokretom kao domaćin savladao Rijeku golovima Kalinića u 50. i Šakova u 88. minutu, a strelac za hrvatski tim bio je Sušić na početku drugog poluvremena.

Preostale utakmice plej-ofa Lige Evrope na programu su u četvrtak, jedini preostali srpski predstavnik Partizan od 20.15 dočekuje Nefči, a revanš dueli zakazani su za 28. avgust.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LE (plej-of): "Trojka" Intera na Islandu, Kuzmanović asistent

Izvor: Sportal.rs, 21.Avg.2014

Fudbaleri Intera uspešno su prebrodili gostovanje na Islandu i gotovo izvesno već posle prve utakmice plej-ofa obezbedili učešće u grupnoj fazi Lige Evrope..."Neroazuri" su u Rejkjaviku sa 3:0 savladali Stjarnen golovima Ikardija u 41, Dodoa u 48 i D'Ambrosija u 89. minutu. Kod trećeg pogotka gostiju...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.