Vernost za primer!

Izvor: Mondo, 20.Okt.2014, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vernost za primer!

Engleski navijači spadaju među najvernije, a proteklog vikenda to su potvrdile pristalice Sanderlenda.

Foto: Guliver/Getty images arhiva/Craig Prentis

Oko 2.500 navijača Sanderlenda u subotu je putovalo 11 sati do Sautemptona na utakmicu 8. kola Premijer lige, a teško da je iko od njih mogao da očekuje ono što se dogodilo:

Poraz 0:8!

"Crne mačke" su doživele ogromnu "blamažu" na "Sent Meri" stadionu, ali su navijači ostali dostojni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i pokazali šta znači vernost i kako treba da se navija.

Uprkos bolnom rezultatu, pristalice Sanderlenda gromoglasno su navijale do poslednjeg sudijskog zvižduka, pevajući svoju pesmu "Red and white army" (crveno-bela armija).



Posle utakmice, golman Sanderlenda Vito Manone izjavio je da će pokušati da nagovori saigrače da svim navijačima koji su bili na stadionu u Sautemptonu vrate novac potrošen na ulaznice i troškove puta.

"Teško nam je, ali sigurno da je i navijačima veoma teško", dodao je Italijan.

Sanderlend je posle osam odigranih kola na 17. mestu Premijer lige (20 klubova) sa osam bodova.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Navijači skinuli igrače

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Okt.2014

Buran je ovo bio fudbalski vikend u BiH pošto su nakon debakla u Širokom Brijegu (poraz 2:7) igrači zeničkog Čelika ostali bez kompletne opreme koju su im oduzeli navijači, a na stadionu Slavije su osvanule uvredljive poruke...Kao bosi po trnju fudbaleri Čelika su se proveli na utakmici 11. kola...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.