Vermalen pojačao Barsu!

Izvor: RTS, 09.Avg.2014, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermalen pojačao Barsu!

Fudbaler Arsenala Tomas Vermalen prošao je lekarske preglede u Barseloni i preći će u taj klub za 19 miliona evra, preneli su britanski mediji.

Barselona je u petak postigla dogovor sa Arsenalom o transferu pa je do njegove realizacije ostalo da 28-godišnji belgijski fudbaler prođe preglede.

Kako je naveo sajt Gol, Barselona je insistirala na duplom lekarskom pregledu, zbog Vermalenovih problema sa povredama. Prvi je obavljen u bolnici u Barseloni, a drugi na jednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << klinici i oba puta su rezultati bili dobri.

Španski klub će platiti 15 miliona evra, uz dodatnih četiri miliona bonusa, u zavisnosti od broja utakmica i učinka.

Vermalen je zbog Barselone odbio ponudu Mančester junajteda, a trener Arsenala Arsen Venger je nedavno izjavio da bi više voleo da Belgijanac ode u inostranstvo nego da pojača neki klub iz Premijer lige.

Vermalen je tako postao treći kapiten Arsenala koji je prešao u Barselonu. Pre njega to su učinili Tijeri Anri 2007. godine i Sesk Fabregas četiri godine kasnije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.