Verder je ponovo razočarao svoje navijače!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Okt.2014, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verder je ponovo razočarao svoje navijače!

U prvom meču 9. kola namačkog fudbalskog prvenstva slvaio je gostujući tim, Kel sa 1:0 prtoiv Verdera

Fudbaleri Kelna savladali su večeras u Bremenu ekipu domaćeg Verdera sa 1:0, u prvoj utakmici 9. kola nemačke Bundes lige.

Popularni “jarčevi”, povratnici u elitnu konkurenciji, ostvarili su značajan uspeh i približili se gornjem delu tabele, dok je Verder pretrpeo već peti poraz ove sezone, ostao na dnu tabele i predstoji mu neizvesna borba za opstanak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Bundesliga, 9. kolo:

Petak:

Verder – Keln 0:1

(Ujah 59)

Subota:

Borusija Dortmund – Hanover

Ajntraht Frankfurt – Štutgart

Augsburg – Frajburg

Herta – Hamburger

Hofenhajm – Paderborn

Bajer leverkuzen – Šalke

Nedelja:

Volfsburg – Majnc

Borusija Menhengladbah – Bajern Minhen

Tabela: Bajern Minhen 20 bodova, Borusija Menhengladbah 16, Majnc, Hofenhajm i Volfsburg po 14, Bajer Leverkuzen 13, Paderborn, Ajntraht i Keln po 12, itd.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Verder otpustio trenera Duta

Izvor: Press, 25.Okt.2014

Bundesligaški Bremen, koji se trenutno nalazi na dnu tabele, otpustio je trenera Robina Duta posle devet utakmica bez pobede . Četrdesetdevetogodišnji Dut koji je bio na klupi Bremena tek nešto više od godinu dana, otpušten...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.