Verbek: Nismo zaslužili osminu finala

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jun.2010, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verbek: Nismo zaslužili osminu finala

Selektor fudbalske reprezentacije Australije Pim Verbek izjavio je posle pobede nad Srbijom 2:1 da je razočaran činjenicom da njegov tim nije uspeo da se plasira u osminu finala, ali da je očigledno to i zaslužio.

"Iako smo pobedili, nismo otišli dalje. Očigledno da nismo bili dovoljno dobri za plasman u drugu fazu takmičenja. Uradili smo sve soš smo mogli. Poveli smo 2:0 i gol nas je delio od prolaska. Nemci su >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nam činili uslugu, ali ni to nije vredelo. Očigledno da je poraz na startu od Nemačke 4:0 za nas bio presudan", rekao je Verbek posle mecč sa "orlovima".

Ipak, selektor "kengura" smatra da je njegov tim solidno odigrao ovaj Mundijal.

"Jedina mrlja je taj poraz od Nemaca. Posle toga delovali smo zaista dobro. Nismo imali sreće protiv Gane, a protiv Srbije je ekipa sjajno bila taktički postavljena. Na prošlom šampionatu nam je četiri boda bilo dovoljno za prolaz, ovoga puta nije. To je fudbal", zaključio je Verbek.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Australijanci i ponosni i razočarani

Izvor: TV Avala, 24.Jun.2010

Selektor fudbalske reprezentacije Australije Pim Verbek rekao je večeras da je zadovoljan pobedom protiv Srbije u poslednjem kolu prve faze Svetskog prvenstva, ali da je razočaran što ekipa nije prošla u osminu finala. 

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.