Venus Vilijams - suze i roze brushalter (VIDEO)

Izvor: Mondo, 03.Jul.2017, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venus Vilijams - suze i roze brushalter (VIDEO)

Amerikanka Venus Vilijams plasirala se u 2. kolo turnira na Vimbldonu, ali je njena konferencija za novinare protekla u znaku nedavne saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo muškarac.

Foto: Screenshot/YouTube

Nije izdržala...

Nakon pobede nad 21-godišnjom Belgijankom Elizom Mertens (2:0) u 1. kolu Vimbldona, 37-godišnja Venus Vilijams zaplakala se na konferenciji za novinare nakon što joj je postavljeno pitanje o nedavnoj saobraćajnoj nesreći >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na Floridi u kojoj je poginuo muškarac, a policija je optužila da je kriva za udes sa tragičnim ishodom.

"Nemam reči da opišem koliko je to strašno... To je... nemam reči", jedva je izustila Venus suznih očiju.

Venus Williams got emotional in her Wimbledon press conference when asked about her car accident pic.twitter.com/ROra21j8KY

— Sports Illustrated (@SInow) July 3, 2017

Potom je otišla iz press sale kako bi se sabrala i odgovorila na još nekoliko pitanja koje su pripremili novinari.

U pomenutoj saobraćajnoj nesreći 9. juna poginuo je 78-godišnji muškarac, a njegova porodica je najavila da će tužiti nekadašnju teniserku broj 1, koja je u karijeri osvojila 49 titula, od toga 7 grend slemova.

Inače, Venus je danas na početku meča bila opomenuta zbog neadekvatne opreme. Naime, imala je roze brushalter, a organizatori zahtevaju da teniseri budu komplet u belom. Pauzu zbog kiše iskoristila je da "popravi" detalj.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Venus Vilijams pobedila na Vimbldonu, pa se rasplakala

Izvor: Beta, 03.Jul.2017

Američka teniserka Venus Vilijams plasirala se danas u drugo kolo londonskog Vimbldona, a zatim se rasplakala na konferenciji za medije, odgovarajući na pitanja o saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovala na Floridi, kada je poginuo jedan muškarac.Policija je optužila 37-godišnju teniserku...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.