Venger suspendovan, propušta derbi sa Čelsijem!

Izvor: B92, 27.Jan.2017, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger suspendovan, propušta derbi sa Čelsijem!

Arsen Venger neće moći da vodi Arsenal na sledeće četiri utakmice, odlučio je Fudbalski savez Engleske (FA).

FA je suspendovao Francuza zbog "nedoličnog ponašanja", odnosno zbog odgurivanja četvrog sudije na meču sa Barnlijem prošlog vikenda.

Venger je gurnuo Entonija Tejlora nakon što ga je glavni sudija Džonatan Mos isključio zbog žustrog protesta na njegove odluke.

Arsenal je savladao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Barnli 2:1, ali pogotkom Aleksisa Sančesa iz penala u 98. minutu koji je iznudio Loran Kosjelni, koji se u toj situaciji nalazio u ofsaj poziciji.

Venger je bio nezadovoljan zbog nekih ranijih odluka sudije Mosa, zbog kojih je Arsenal zamalo ostao bez dva boda, jer je Barnli izjednačio desetak minuta pre kraja takođe golom iz penala.

Francuz neće moći da vodi svoj tim sa klupe u duelima sa Sautemptonom u FA Kupu u subotu, te protiv Votforda, Čelsija i Hala u Premijer ligi, a kažnjen je i sa 25.000 funti.

Arsenal je drugi u PL sa 47 bodova, osam manje od gradskog rivala Čelsija, dok ima jedan više od Totenhema, a dva od Liverpula.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OŠTRA KAZNA: ‘Tobdžije’ dugo bez Vengera

Izvor: HotSport.rs, 27.Jan.2017

Zbog sukoba sa sudijom strateg Arsenala kažnjen sa četiri utakmice..Na pobedu londonskog tima od 2:1 nad Barnlijem je senku bacio šef struke domaćina koji je odgurnuo četvrtog sudiju Entonija Tejlora.. To se desilo nakon što je glavni arbitar Džonatan Mos isključio sa meča čuvenog Francuza...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.